Eväitä elämälle

by admin

Yhdistyksemme on mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Yhdistyksemme tukimuodot Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat:

– Oppimateriaalituki

– Harrastustuki

Oppimateriaali- ja harrastustuki on aina tarveharkintaista ja sitä voidaan myöntää kulloinkin käytettävissämme olevien resurssien puitteissa. Tuen tarkoituksena on edistää lapsen yhdenvertaisuutta antamalla mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä peruskoulun jälkeen tai osallistua edes yhteen harrastukseen.

Oppimateriaalituki: Tuemme toisen asteen opiskelijoita oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi.

Harrastustuki: Tuemme lasten harrastamista myöntämällä tukea kohtuullisiin ja välttämättömiin harrastuskuluihin silloin, kun osallistuminen on perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muutoin uhattuna. Tuki on kertaluontoinen.

Tukea voi hakea ympäri vuoden vieressä olevilla hakemuksilla. Hakemukset käsittelee noin kerran kuukaudessa kokoontuva hallitus. Siinä päätetään tuen myöntämisestä tai eväämisestä.

Eväitä Elämälle- ohjelman tuen hakemisesta antaa lisätietoja sihteeri Heli Savilampi p. 044 2581 706 tai sähköpostilla: heli.savilampi@harjulakoti.fi.

Hakemukset voi toimittaa sähköisesti sihteerin sähköpostiin tai vaihtoehtoisesti kirjepostilla osoitteeseen Harjulakoti, Harjukatu 27, 87150 Kajaani. Kuoreen merkintä ”Eväitä Elämälle”.

Eväitä elämälle -ohjelman rekisterin tietosuojaseloste löytyy täältä.